Onze Sponsors

Welkom

  • welkom_tean.png

  • tkk.png

  • TEAN op Facebook

  • tbl.png

Slotfeest Competitie

Afdrukken
PDF

Slotfeest_2015

Op 30 mei a.s. hebben we een supergezellig afsluitend feest voor alle competitieleden, aanhang en andere leden die de kampioenen (en de bijna- kampioenen) willen feliciteren!
Net als vorig jaar weer live muziek afgewisseld met DJ tot middernacht!
We starten meteen vol gas met een 2-1 actie van de bar om 18 uur.
Daarna hebben we de bbq verzorgd door paviljoen Boom!

Het is dus van belang om op te geven zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal eters, dan weten we zeker dat we voldoende eten hebben!

Opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. vanaf heden en graag voor 22 mei a.s.

We gaan er weer een mooi feest van maken!

Inschrijving voor Najaarscompetitie is geopend

Afdrukken
PDF

De inschrijving voor de najaarscompetitie voor 2015 is geopend! Via deze link kunt u zich als captain het gehele team in een keer opgeven.

Let op de inschrijving sluit 22 mei a.s!

Vrij spelen aankomend weekend

Afdrukken
PDF

Aankomende weekend van 2 en 3 mei zijn er veel banen beschikbaar voor vrij spelen omdat er in dat weekend geen competitie is.

Openingstoernooi gaat helaas niet meer door

Afdrukken
PDF

Openingstoernooi gaat helaas niet meer door!

Het is jammer maar helaas; het slechte weer noopte ons tot afgelasting afgelopen zondag en naar blijkt zou aankomende zondag een uitgekleed evenement worden daar een aantal “Acts” verhinderd waren. Daar het ook eerste Paasdag is waarbij je moet afwachten of veel mensen dan zouden komen hebben wij besloten het af te blazen.

MAAR, goed nieuws voor degene die toch op een clinic zaten te wachten: Vanaf donderdag 9 april organiseert Touch in samenwerking met Fysio van den Berg tussen 19:00 en 20:00 een clinic als opwarmertje voor het Grabbelton. En voor slechts € 8.50 eet je voorafgaand daaraan een maaltijd bij Paviljoen Boom! Je mag aan alles meedoen, je mag ook alleen de clinic doen, je mag ook alleen komen eten; het is aan jou! Wij rekenen op een mooie opkomst!

Openingstoernooi afgelast

Afdrukken
PDF

Helaas heeft de Evenementen Commissie, door de slechte weersvoorspellingen van morgen, moeten besluiten het openingstoernooi niet door te laten gaan. 

De Evenementen Commissie is bezig om het toernooi naar zondag 5 april te verplaatsen. Nieuws hierover zal worden geplaatst op de website en de TEAN facebook pagina.

Kalender

Mei 2015
Z M D W D V Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6