Onze Sponsors

Welkom

  • welkom_tean.png

  • tkk.png

  • TEAN op Facebook

  • tbl.png

Familie Toernooi

Afdrukken
PDF

Beste TEAN-leden,

Op zondag 20 september is het weer tijd voor het altijd gezellige familietoernooi!

Voor jong en oud dus schrijf je gauw in met je zoon/dochter, vader/moeder opa of oma ..

Aanvang: 13.15 tot 16.30 uur
Kosten € 5,- pp (incl consumptie)

Inschrijven vóór 16 september a.s. via de mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ovv naam en geboortedatum en de speelcombinatie ( bijv vader /zoon)

Tot de 20ste!

Namens de evenementencommissie,

Henriette, Annet, Maud en Karin

Overlijdensbericht Louk Ponsioen

Afdrukken
PDF

Louk Ponsioen zat afgelopen zondag nog een klein biertje te drinken op het terras; kijkende naar de prestaties van zoon Ignas en zijn vrouw Jessica. Decennia heeft hij als padre familias samen met zijn familie bijgedragen aan Tean; wij gedenken een trouwe tean'r!

Klik op onderstaande links voor de rouwkaart.

Kaart 1

Kaart 2

OverlijdensberichtLoukPensioen

TEAN Auto Maas Open Echtparentoernooi 2015

Afdrukken
PDF

Beste liefhebbers van het TEAN’s Open Echtparentoernooi,

Voordat jullie de koffers gaan pakken om naar nog zonnigere oorden vertrekken, willen wij natuurlijk graag jullie aandacht voor weer een spetterende nieuwe editie van TEAN’s open echtparen toernooi! Van 14 tot en met 16 augustus 2015 vindt de happening plaats en jullie als vaste deelnemers worden natuurlijk als eerste voor dit gezelligste toernooi in de regio geïnviteerd. Ons team is al druk bezig met het scouten van leuke artiesten, er wordt voor geproefd om weer een heerlijk gratis buffet te serveren maar ook de gratis ontbijtjes, kinderopvang en fysio zijn aanwezig… Bovenal zullen wij weer op geheel ludieke wijze de Grote Loterij vorm gaan geven. Kortom, wij willen de vorige edities overtreffen en dat kan natuurlijk niet zonder jullie! Omdat we dit jaar buiten de schoolvakanties vallen, wordt het naar verwachting weer een goed bezet & gezellig toernooi. Schrijf je daarom snel in. Zo kunnen wij weer een mooi wedstrijdschema maken waarin de stellen de tennisdegens zullen kruisen. Deze minivakantie op het gravel wil je toch niet missen?

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Tot ziens op 14 augustus!

Barbara & Michiel
Yvette & Bas
Debby & Martin

Slotfeest Competitie

Afdrukken
PDF

Slotfeest_2015

Op 30 mei a.s. hebben we een supergezellig afsluitend feest voor alle competitieleden, aanhang en andere leden die de kampioenen (en de bijna- kampioenen) willen feliciteren!
Net als vorig jaar weer live muziek afgewisseld met DJ tot middernacht!
We starten meteen vol gas met een 2-1 actie van de bar om 18 uur.
Daarna hebben we de bbq verzorgd door paviljoen Boom!

Het is dus van belang om op te geven zodat we een goede inschatting kunnen maken van het aantal eters, dan weten we zeker dat we voldoende eten hebben!

Opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. vanaf heden en graag voor 22 mei a.s.

We gaan er weer een mooi feest van maken!

Inschrijving voor Najaarscompetitie is geopend

Afdrukken
PDF

De inschrijving voor de najaarscompetitie voor 2015 is geopend! Via deze link kunt u zich als captain het gehele team in een keer opgeven.

Let op de inschrijving sluit 22 mei a.s!

Kalender

September 2015
Z M D W D V Z
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3