Onze Sponsors

Welkom

  • welkom_tean.png

  • tkk.png

  • TEAN op Facebook

  • tbl.png

Openingstoernooi afgelast

Afdrukken
PDF

Helaas heeft de Evenementen Commissie, door de slechte weersvoorspellingen van morgen, moeten besluiten het openingstoernooi niet door te laten gaan. 

De Evenementen Commissie is bezig om het toernooi naar zondag 5 april te verplaatsen. Nieuws hierover zal worden geplaatst op de website en de TEAN facebook pagina.

Openingstoernooi 2015

Afdrukken
PDF

Het nieuwe tennisseizoen gaat binnenkort weer van start. Kom zondag 29 maart ook naar het TEAN openingstoernooi voor jeugd & senioren! Jeugd van 10:30 - 15:00 en senioren van 11:45 - 16:00. Tot dan!

Poster openingstoernooi 2015

Speech van de Voorzitter op de Nieuwjaarsborrel

Afdrukken
PDF

Beste TEAN’s,

Vanaf deze plek nogmaals allemaal welkom op de traditionele nieuwjaarborrel van onze tennisvereniging.

Om te beginnen felicitaties aan onze leden Gaby Uljee en Sandra van der Sloot die eergisteren als “Racing Diva’s” de 24 uur van Dubai in hun BMW voor de tweede keer op rij wonnen. Geweldige prestatie!

Ik heb deze korte speech gisteren geschreven en dan heb je de verschrikkelijke gebeurtenissen in Frankrijk van afgelopen week heel vers in je hoofd zitten. Het is eigenlijk tegenstrijdig dat tolerantie bij 99.99% van de mensheid leidt tot zo’n intolerantie bij een minieme groep mensen. Verschillende meningen geven de wereld dialoog en kleur. Bij tennis hebben wij ook wel eens tegengestelde meningen en daar hebben wij een oplossing voor gevonden: Dat heet een let! Ik hoop dat u allen dat middel in 2015 weer inzet daar waar nodig.

Lees meer...

TEAN Leden administratie

Afdrukken
PDF

TEAN Leden administratie; u wordt benaderd voor een update!

Al een aantal jaar brengen wij nog ‘slechts’ twee club ‘magazines’ uit en gaat veel communicatie via email; Facebook en de site van TEAN. De nieuwe statuten laten ook toe dat jaarrekening en dergelijke via email verspreid wordt. Het is daarom belangrijker dan ooit dat wij over de meest accurate gegevens beschikken. Email adressen en mobiele nummers hebben de eigenschap nogal mobiel te zijn. Begrijpelijk is het niet de eerste of tweede gedachte om de TEAN ledenadministratie hiervan op de hoogte te stellen en dus zitten wij ondertussen met een bestand wat redelijk ‘verouderd’ is. Wij hebben daarom een aantal leden benaderd voor hulp bij het opschonen en up to date brengen van ons bestand. Alle leden worden daarom in de komende weken telefonisch benaderd en gevraagd naar hun huidige contactgegevens. Wij hopen dat u hier aan mee kunt werken; dan kunnen wij de hele administratie up to date brengen waarna wij alle leden kunnen mailen hoe zijzelf in de toekomst hun gegevens actueel kunnen houden. Wij hopen op deze manier beter in contact met jullie te komen en blijven!

Tean nieuwsbrief nummer 1, 2015 is uit!

Afdrukken
PDF

tean_nwsbrf_balkEr is weer een nieuwe editie uit van de Tean Nieuwsbrief
Niet ontvangen? Gewoon even aanmelden.

Kalender

Maart 2015
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4